Туристичний зліт зібрав друзів

12 Червня 2016

DesnaТуризм – це активний відпочинок на природі, прекрасний вид спорту, він об’єднує людей, будить в них найдобріші почуття.

Під таким девізом на початку червня в околицях національного природного парку «Деснянсько-Старогутський» проходив дитячий еколого-туристичний зліт. Завдяки тісній співпраці Середино-Будського відділу освіти, Середино-Будського Центру дитячої і юнацької творчості, національного природного парку «Деснянсько-Старогутський» проведення щорічного дитячого еколого-туристичного зльоту стало доброю традицією.

Цього року з’їхалися 14 команд учасників для змагань. Серед них 13 команд з Середино-Будського району Сумської області і 1 команда гостей із Новгород-Сіверського району с. Бирине Чернігівської області. Всі узяли повний комплект спорядження, розраховуючи на різні примхи погоди. Багато хто навіть жартував, що не було ще туриста, який не «відчув» дощу і комарів, він повинен випробувати все. Цього року було все інакше. Ясна і сонячна погода стояла всі три дні змагань, а невеликий вітерець практично розігнав всю мошкару. Так, що туристи змагалися «з комфортом».   http://nppds.narod.ru/

Автор: us5ucc Категория: Огляд заповідних місць |

|
Translate »