НПП “Вижницький” відкрив літній туристичний сезон

27 Травня 2016

Wyz22 травня в парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка, в місті Чернівці, відбувся ХІ Буковинський туристичний ярмарок, що знаменував відкриття літнього туристичного сезону та мав на меті популяризувати відпочинок на Буковині, підвищити якість обслуговування туристів, ознайомити з національним колоритом та автентичністю нашого краю. 

У ярмарку брали участь туристичні оператори та агентства, готелі, туристичні комплекси, вищі навчальні заклади туристичного напрямку, Національні природні парки Чернівецької області, туристичні асоціації міста та області, представники Львівської міської ради, Івано-Франківської, Тернопільської та Волинської облдержадміністрацій.
Наразі в НПП «Вижницький функціонують 2 екологічні стежки, 8 пішохідних еколого-туристичних та 1 автомобільний маршрути. Всі вони яскраво презентують унікальну природу Буковинських Карпат, зокрема їх низькогірну зону. А поєднання природоохоронної та туристичної діяльності сприяє розвитку регіону та спрямовує соціально-економічний розвиток у нове, позитивне, екологічно виважене русло одночасно об’єднуючи місцеві громади.   http://www.npp.cv.ua/

Автор: us5ucc Категория: Огляд заповідних місць |

|
Translate »