з новим роком друзі

31 Грудня 2016

Друзі !

Наближається до завершення 2016 рік.
Життя невпинно продовжується наповнюючись новими сторінками.
Для багатьох цей рік був складним та не простим, пов’язаним з соціальними негараздами, а для кого радісним. Рік високосний, як говорять – нічого вповати, не він такий, ми такі.

Хочу подякувати всім радіоаматорам які знайшли час, інколи на шкоду своїй родині ради свого улюбленого заняття радіо, та були активними учасниками програм UFF та URFF. Особлива вдячність тим, які вирушили в радіоекспедиції для спілкування з природою та працюючи з природоохоронних територій України,  привертали увагу до важливості захисту природи, флори та фауни.

В 2016 році, за програмою WWFF було проведено 32 радіоекспедиції до 39 заповідних територій (18 з них вперше), та присвоєно номери 31 новій референціії URFF, а також видано 509 дипломів.

Не можу залишити поза увагою також тих, хто всіляко допомагали завантажити відсутні логи радіоекспедицій до програми WWFF Log Search, котрим раніше не приділили належної уваги, а це майже 80 радіоекспедицій, які нараховують біля 100 тисяч QSO, велика вдячність радіоаматорам: Сергію Галайчуку – ER3GS, Ігорю Лазарєву – US0VA, Віктору Серебрякову – US5WCP & Ko, Володимиру Кисельову – UT1PG & Ko, Олександру Арбузову – UT3UZ, Євгенію Гарнаєву – UV5EVZ, Руслану Гладенко – UW5SW. Робота ця продовжується, не будьте осторонь.

Вітаю всіх радіоаматорів з прийдешнім Новим 2017 роком. Бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, хай Вас оминають негаразди. В новому році нових звершень в радіоспорті, нових цікавих подорожей та ефіру без завад.

Дай Боже в рік півня нам не чубитись :-).

До всіх з повагою

Леонід (US5UCC)
координатор програми WWFF в Україні

Автор: us5ucc Категория: Новини |

|
Translate »