Чи варто встановлювати натяжну стелю

Домашня сторінка › Форуми › Обговорення діючих URFF референції › Чи варто встановлювати натяжну стелю

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Автор
    Записи
    uhuvo
    Учасник

Порадьте, будь ласка, щодо натяжних стель, бо я вже кілька тижнів не можу прийняти остаточне рішення. Раніше навіть не розглядала інші варіанти, тому що натяжна стеля здавалася практичною і нормальною для сучасної квартири. Але зараз багато хто говорить, що це вже не дуже модно і краще робити просто рівну стелю під фарбування. З іншого боку, натяжні стелі нікуди не зникли, тому не зовсім розумію, де тут правда. Чи є серед вас ті, хто встановлював таку стелю останнім часом? Як вона виглядає в реальному інтер’єрі, а не на фотографіях з каталогів? І чи задоволені ви своїм вибором зараз?

ateqy
    Учасник

Для мене під час ремонту завжди важливо, щоб матеріали були не тільки красивими, а й практичними, тому до вибору стелі підійшов досить уважно. Не хотілося щороку повертатися до питання фарбування чи ремонту дрібних тріщин на поверхні. Натяжна конструкція здалася набагато зручнішою альтернативою, адже після встановлення ми отримали рівну та акуратну поверхню. Ще один великий плюс — можливість продумати розташування світильників і зробити освітлення частиною дизайну. Довго порівнював пропозиції різних виробників, поки не зупинився на натяжні стелі Briton https://www.briton.com.ua/ мене зацікавила можливість замовити продукцію за цінами виробника, а також швидкий монтаж без тривалого очікування. Сподобалося й те, що можна підібрати різні варіанти оформлення залежно від конкретної кімнати. У спальні ми вибрали стриману матову поверхню, а в коридорі використали світлий варіант, який візуально зробив простір легшим. Робота була виконана швидко й акуратно, тому загальне враження від ремонту залишилося дуже позитивним. Вважаю, що натяжна стеля — це хороше вкладення в інтер’єр, коли хочеться отримати привабливий результат без зайвої складності.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .

Автор: uhuvo Категория: |

|
Translate »