Страх втратити права за статтею 130 КУпАП https://prasolovpartners.com/kontakty/ — це не просто емоція. Це розуміння, що без машини зупиниться робота, логістика, звичний ритм життя. Саме це я відчув, отримавши протокол. Звернувся до «Прасолов та Партнери» — і вже на першій консультації зрозумів, що страх був передчасним. Адвокат спокійно і детально пояснив ситуацію: стаття 130 КУпАП передбачає чітку процедуру, яку поліція зобов’язана дотримуватись, і порушення цієї процедури — реальна підстава для захисту. Після аналізу моїх матеріалів такі порушення виявились. Компанія спеціалізується виключно на статті 130 вже десять років, і це відчувається в тому, наскільки впевнено і точно адвокат орієнтується в кожному нюансі. Мені призначили персонального менеджера, який був на зв’язку протягом усього процесу. На засідання я не ходив — адвокат вів справу дистанційно і повністю самостійно. Страх залишитись без прав і страх перед судом — «Прасолов та Партнери» забрали обидва. Справу закрито. Права зі мною.