Курси малювання

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Автор
    Записи
    Lianeli
    Учасник

Маю дуже-дуже важливе питаннячко до тих, хто розбирається в онлайн-навчанні! У мене донечка, їй 11 років, просто закохана у світ малюнків і кольорів, постійно щось малює, і каже, що хоче стати художницею мультиків! Порадьте, будь ласочка, де краще пройти онлайн-курс, щоб дитина навчилася класно малювати саме мультяшних персонажів, бажано у перевіреному місці з цікавими та якісними уроками для дітей.

lafene
    Учасник

Я тебе дуже добре розумію, сама довго шукала, де донечка могла б навчатися малювати у форматі онлайн, та ще й щоб їй справді подобалося! І знаєш, нарешті знайшла ідеальний варіант – художня онлайн-школа «Хамелеон». Саме там є чудовий курс для дітей під назвою «курс Мультперсонаж» https://www.chameleon.kh.ua/courses-child/multpersonazh . Моя мала просто в захваті від занять, бо вони не просто вчать малювати якихось стандартних персонажів, а й пояснюють, як створювати власних мультгероїв, оживляти їх на папері, передавати характер і настрій. Заняття дуже цікаві та доступні, навіть для початківців. Викладачі справжні профі, мають індивідуальний підхід до кожної дитини, завжди підтримують та мотивують.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .

Автор: Lianeli Категория: |

|
Translate »