Книги англійською

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Автор
    Записи
    Foma
    Учасник

Привіт! Хочу знайти книги англійською для свого рівня А2, щоб покращити навички читання і словниковий запас. Шукаю тексти не надто складні, але цікаві, щоб було бажання читати регулярно. Хто що може порадити? Які серії чи автори підходять для такого рівня? І де краще купувати — в інтернеті чи в магазинах? Поділіться своїм досвідом, буду вдячний.

Foma
    Учасник

З власного досвіду скажу — знайти справді підходящі книги англійською для такого рівня непросто. Багато чого або надто примітивне, або вже з граматикою і лексикою, які не відповідають цьому етапу. Я довго шукав щось оптимальне, і врешті зупинився на адаптованій літературі в інтернет-магазині BritishBook. Там є великий вибір книг англійською А2 https://www.britishbook.ua/catalog/adaptirovannye-knigi-dlya-chteniya/yazyk-english/ Як класика в адаптованому форматі, так і сучасні оповідання, написані з урахуванням мовного рівня. Завдяки таким текстам читати стає не тільки корисно, а й по-справжньому цікаво. Якщо хочеш, щоб читання стало регулярною практикою, точно варто звернути увагу на цей ресурс.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .

Автор: Foma Категория: |

|
Translate »